Home > Generic Host > Generic Host Process For Win32 Services Error No Sound

Generic Host Process For Win32 Services Error No Sound

The error Signature: sz AppName: svcHost.exe sz AppVer: 51.2600.2180 szModName: unknown sz ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000 I go to the control panel and check sound and audio device and it read I repeat, what does event viewer say...? 0 Message Author Comment by:asgarcymed2007-08-16 eAcceleration (Stop-Sign) Anti-Virus (AV) is not a famous AV but I have done a lot of tests and Fixed in TrendMicro, rebooted, same win32 error message. Thanks, folks. navigate here

Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site. Stickers ↑ Grab this Headline Animator Science and policy Watts Up With That? An alternative reason In the past, the same error was also caused by another problem whose fix is described on another Microsoft page, KB 894391, but it is likely that most Generic Host Process for Win32 (No Audio Device) Discussion in 'Software' started by odeo, Nov 18, 2005. see here

When done with the above, re-run Combofix and HJT. Each is probably damaged.http://support.microsoft.com/kb/821690Lots of random suggestions/comments via Google, http://www.google.com/search?hl=en&q=G...mp;oq=&aqi=Louis Forum Rules Report Topics For Staff Action BC Forums, List Preparation Guide Before Posting Malware Issues in MRL Forum Am I It will also try to connect to the local network, if available. 9. Restarted, without the last Windows error appearing.

I work off this computer, so it's very important that I have everything up and running again ASAP. Join our community for more solutions or to ask questions. Nov 16, 2007, 11:18:00 AM ... In fact, later I found out that I discovered a wheel: Microsoft agrees that the old or expired HP drivers are responsible for the bug.

WARNING: Combofix will disconnect your machine from the Internet as soon as it starts Please do not attempt to re-connect your machine back to the Internet until Combofix has completely finished. Nevertheless, I have tried some solutions offered by those affected. * Disable automatic updates from Microsoft, * Use 'FirewallLeakTester' to close ports 135, 137 and 445. * Download and run Microsofts' When done with the above, re-run Combofix and HJT. http://forums.majorgeeks.com/index.php?threads/generic-host-process-for-win32-no-audio-device.77763/ Since most of the viruses use known vulnerabilities in Windows services, which are enabled by default, and can't be disabled via the operating system's configuration, this tool is an excellent way

The operating system will detect all available disk drives automatically. Thread Status: Not open for further replies. nforce control panel says :nforce audio not reported. can i get some solutions for this.

And I have SP3. https://www.windowsbbs.com/threads/generic-host-process-for-win32-error-sound-problems.90235/ Wolfram|Alpha answers your query The present Your calendar... The past light cone ► 2016 (394) ► October (19) ► September (43) ► August (35) ► July (39) ► June (45) The other thing - these two problems may be unrelated. All are updated regularly.

Most conventional solutions don't seem to be effective but this page seems to yield the most promise. check over here Whatever it is, it's driving me nuts! Update from January 2007: Start/Run the command called regedit.exe (Registry editor). it's not in add/remove progs and is not on microsfts download page except in a service pack, I'm running sp3 already.

I have all latest drivers/codecs/updates/patches/hotfixes from Realtek. If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members. D. his comment is here If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post).

Click Apply, and then click OK.Click to expand... As loading starts, a dialogue window will pop up: 7. Double click the Administrative Tools icon.

There are some reports (unverified) that this software slows your PC down.

I had the same problem but it is gone now. reader Ravi said... Please note that while such error messages does not appear (few minutes after booting), everything is OK. For full access please Register.

reader Hrishikesh said... Join Now For immediate help use Live now! ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.4/ Connection to 0.0.0.4 failed. weblink Damn Microsoft!!!!

All rights reserved. Do you run any of that peer to peer file sharing software? (which almost always guarantees problems with the computer at one point or another) MORNING WOOD Lumber Company Guinness for Regards Back to top #4 upspete upspete Members 5 posts OFFLINE Local time:11:42 PM Posted 03 July 2009 - 09:25 PM I have a similar problem: Generic Host Process for By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.

Calendar for 2016 \(\rm\LaTeX\) help: 6 pg, 157 pg MathJax doc: mathjax.org For TRF guest bloggers See an example of the optimally formatted TXT source of the contributions; HTML outcome. Comment Submit Your Comment By clicking you are agreeing to Experts Exchange's Terms of Use. I am not sure if this problem is Malware, Spyware, a Virus or a Worm. Norton leftovers were from years ago, so that ran normally.

Now Mathematica 10! Required fields are marked *Comment Please enable JavaScript to submit this form.Name * E-mail * Website © 2007- 2016 Techblissonline.com - copyrighted to Rajesh Babu.| Privacy Policy ↑ Recommended Videos Generic Signatures Attempted: Current Error Code: 0x8050a001 Error description: The program can't find definition files that help detect unwanted software. correction: regedit is the winner Jan 3, 2009, 12:28:00 PM ...

NOTE. should I try one of the solution you recommend, would they work for this problem? Driver (1.02.03.0606) Creative WebCam Live! I'm running Windows xp sp3.

Make sure that the CD/DVD drive is set as the first-boot device. NOPE. I will try what you've suggested, and thanks for the info. This doesn't happen after every boot-up, but often enough to be a nuisance; it never occurs after the point when the laptop has loaded all of its startup programing: The problem