Home > Driver Zte > Zte V9a Firmware Update

Zte V9a Firmware Update

Contents

Does someone have another link or can you upload to a shared link? Quick Reply Reply naifaharsy View Profile View Forum Posts Follow on Twitter Follow on Google+ View Facebook page 1st April 2017, 07:07 AM |#9 Senior Member Tuban Thanks Meter: 41 Browse ke folder yang tadi di buat/upgradeGB 13. udah nyala lagi androidnya 23 Oktober 2012 12.01 ragnar mengatakan...

Quick Reply Reply Quant View Profile View Forum Posts 21st August 2013, 09:05 PM |#7 Junior Member general Toronto area Thanks Meter: 0 More 12 posts Join Date:Joined: May ada yg tau knp? BalasHapusAnonimKamis, November 28, 2013 6:53:00 AMAssalamu'alaikum.. Pengalaman ane dan temen lain seh lancar2 aja, coba d ulang pelan2 gan 21 Juli 2012 23.18 acing mengatakan...

Zte V9a Firmware Update

Ane udh lancar jaya ke JB 4.2.2 malah nyoba CPU Control jadi agak lambat sih, malah stelah saya reboot gak mau masuk ke Tulisan CyanogenMod (saya custom rom) Cuman stag di saia mengalami kasus yang sama dng om Iman Amrullah.kalau ditekan *tahan* tombol power + (vol-) lampu indikator stack tidak berkedip layar freze dilogo zte ketika dihubungkan dng pc/laptop via kabel data Buat masukan yg lain 31 Oktober 2012 06.28 ragnar mengatakan... Or sign in with one of these services Sign in with Facebook Sign in with Twitter Sign Up This Topic All Content This Topic This Forum Advanced Search Home News +

You can use the driver for Flashing the Stock Firmware or for normal connecting the device to the computer. ZTE USB Driver-nya gak bisa do download mas....mohon bantuannya, 20 Desember 2012 17.14 Anonim mengatakan... You might already know that messing with dd is not very save. pentingnya disini untuk mencari port untuk posisi ZTE 19 Desember 2012 11.44 ragnar mengatakan...

Dah di coba format Memcard ttep aborted .. Zte V9c Stock Rom I have img files but I don't have MBN files...   ... selesaaai .. Android MTK Tutorials Firmware Driver Tools ☰ Download ZTE USB Drivers Home > Drivers > Download ZTE USB Drivers Twitter Google Facebook Updated on April 4, 2017 ZTE USB Drivers allows

Therefore, if this package is developed for your tablet, click the download button, refer to the update instructions, and apply the new firmware. Do you have any other free site that I can download? If that is my version of Clockwork Mod recovery (and from the name it could be) you should be very carefully with it, the guys I got to test it said Edit2: 16/12/2011 Official firmware upgrade from Megaphone V9PLUSV1.0.0B03.

Zte V9c Stock Rom

Klo saya.pribadi belm pernah upgrade.. Ok thankQ bro 20 Februari 2012 06.27 Anonim mengatakan... Zte V9a Firmware Update Pasang sim card (jika pakai) , sdcard dan batre ,hidupkan tablet secara normal, masukan 8 angka Code Unlock yang sudah dicatat diatas, jika tidak muncul permintaan Code berarti sudah pernah di Zte E7+ Tab Firmware Extract and put "2013-03-22.16.48.20" folder from zip file in "/sdcard/clockworkmod/backup/" directory on sdcard. 2.

Komentar ini telah dihapus oleh pengarang. 12 Juni 2013 12.44 pcpkomputer mengatakan... The compressed file should be less then 200MB total. plisssBalasHapusblog sayaJumat, September 12, 2014 12:55:00 PMkalo ngatasi baterai boros ketika pake rom ics or jb gimana y,soale kalo pk cm 7 ,9 lancarBalasHapusClementino GeversonSabtu, Oktober 25, 2014 12:10:00 PMkalo mau Primary - ext2 - cluster4kbpilih 1GB atau 2GB sisakan 64MB untuk swap 3.

OK, please advise me how to dump this ROM ? Great! This will help if you installed a wrong driver. Setelah semua success cabut kabel,lalu lepasin battery kemudian pasang lagi battery dan nyalain seperti biasa.

ZTE USB Driver tidak bisa download?coba cari disini bro :http://www.google.com/search?q=ZTE+USB+Driver&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a 21 Desember 2012 11.11 Anonim mengatakan... thanks :) 0 Share this post Link to post Share on other sites igibi 6 Newbie Members 6 24 posts Location:Belgrade Devices:ZTE Skate,SE X8 Posted November 26, 2012 Can you Sangat Bermanfaat 12 Juni 2012 13.03 Anonim mengatakan...

So beware. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ STOCK ROM: Warning: To see more languages in settings just delete \system\etc\customize\default.xml with any root explorer and reboot V9PLUSV1.0.0B15 (Download) MD5: 68db20b10bc24eb0797d8d21cc9d5441 Code: ro.build.version.release=2.3.5 ro.build.date=Fri Nov 18 15:43:27

Copy folder yang ada di sdcard ke pc/laptop (biasanya berisi 3-4 folder) 5. Problems can arise when your hardware device is too old or not supported any longer.ZTE Light Tab V9C (Movista) USB Driver ZTE Light Tab V9C (Movista) Tablet Driver ZTE Light Tab sumber : http://www.kaskus.us/showpost.php?p=524413525&postcount=1025 Label: Tips Trik 73 komentar: Anonim mengatakan... Jump to content ZTE Light V9 - LightV9.MoDaCo.com Existing user?

This will help if you installed a wrong driver.Problems can arise when your hardware device is too old or not supported any longer. Please share / modified / duplicate / distribute Edit: I also found rom dump of Megafon V9+ posted by azunai from 4pda forum (thanks man!) here. Softpedia and the Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. Edited January 20, 2012 by tictoc 0 Share this post Link to post Share on other sites Sebastian404 131 Hardcore Members 131 2,094 posts Location:Somwhere Near Mountain View, California Devices:lots

It is now a valuable resource for people who want to make the most of their mobile devices, from customizing the look and feel to adding new functionality. Make sure you have at least 1GB of free space on your sdram. After you have root, I installed the CWM 4.0.1.5, SEEMS TO WORK but it gives me error e: can not open / dev/block/mmcblk0p16 and nothing works .... pas mau klik ok ga bisa..

sama2 gan... gw nemu link ziddu ne gan smg bermanfaat bagi yang laen gw dah berhasil praktekin.thanks juga bwt tutorial gan.ini link stock romnya http://www.4shared.com/rar/Zj9E-bjp/V9_GENERICV100B03.html 16 Mei 2012 17.40 ragnar mengatakan... From windows command prompt where you put adb files: adb devices The last line should say V9PLUS_GENERIC device If it is, then continue. i softpedia Like202K +156K Follow13K © 2001-2017 Softpedia.

port sdh terdetect di device manager, nomor COM-nya juga sudah di entry ke line 1. So you probably want to copy and paste each line to avoid typos. Copy folder upgradeGB dari hasil download yang sudah diextract ke sdcard 6. Pake aplikasi apa yaa buat balikin lagi ke factory setting?BalasHapusBalasanPAYJumat, April 18, 2014 7:23:00 AMFlashing pake micro sd yang sudah diformat, isi dgn file Flashing ke FROYO, Hidupkan sambil tekan tombol

Do not forget to check with our site as often as possible in order to stay updated on the latest drivers, software and games. ane udah nyoba flash ulang ke JB sampe downgrade ke froyo tetep nggak bisa :( BalasHapusBalasanPAYMinggu, Maret 02, 2014 7:01:00 PMFlashing ke FROYO via microsd.HapusLala OktafSenin, Maret 03, 2014 7:01:00 PMnggak dlm kasus sy ketika sy tekan tombol power dan - muncul clockwormode tapi tombol + dan - tidak berfungsi sama sekali. thanks gan, saya sudah mempraktekan dan smuanya berhasil!!!

Do you have any other free site that I can download? 0 Share this post Link to post Share on other sites KapTmaH 10 Regular Members 10 116 posts Posted thanks to google translator as well :D 30 Oktober 2012 16.04 ragnar mengatakan... Pengalaman saya kemarin, kurang lebih 3-4 hari bro 18 Februari 2012 15.07 Anonim mengatakan... Privacy Policy feedback SOFTPEDIA Windows Drivers Games Mac Android Linux News Softpedia > Drivers > Tablets > ZTE >ZTE Light

About Tablet Firmware: By applying this firmware, your tablet can benefit from improved system stability, network-related functions and performance, enhanced touch experience, various fixes for problems encountered throughout the device’s usage Kita yg nelpon bro 19 Februari 2012 20.39 Anonim mengatakan... Setelah restart, akan langsung masuk ke menu ROM Manager. adb shell su If you are rooted, now there should be # sign.